responsive 3d image slider

PENOLONG KANAN & GKMP

Ucapan Pengetua

Assalamualaikum W. B. T.

Saya bersyukur ke hadrat Ilahi, kerana dengan limpah kurniaNya dapat kita bertemu di ruang ini. Terima kasih diucapkan kepada jawatan kuasa Portal SMK Temerloh, kerana atas kreativiti mereka maka portal ini yang menjadi Portal Rasmi SMK Temerloh dapat di realisasikan di ruang siber yang serba mencabar ini.

Sesungguhnya kita tidak ketinggalan dalam menggunakan teknologi IT yang dapat diaplikasikan untuk kebaikan bersama yang berkonsepkan `Maklumat di hujung Jari`. Portal ini dibina untuk menjadi pentas di mana seluruh warga SMKT dan bekas-bekas pelajar dan guru yang masih mengikuti perkembangan SMKT dari masa ke semasa.

Saya amat berharap agar semua pelajar dan guru serta pengunjung yang berada di mana sahaja, gunakanlah ruang siber ini sebagai `platform` untuk kita mencari maklumat dan komunikasi yang memberi kebaikan dan gunakan secara berhemah dan beretika demi kebaikan kita bersama.

Sekian, terima kasih.

SENARAI ALUMNI TERDAFTAR

Ucapan Pengetua

Info Semasa

00202415
Semalam
Bulan lepas
Jumlah
202415

IP Anda: 54.81.71.219
Tarikh & Masa: 2018-06-20 21:16:04
  • Kemaskini Terakhir: Wednesday 18 April 2018, 11:02:43 AM.

Editor

Login Editor Berdaftar Sahaja.

Mengubahsuai artikel

PAUTAN